Skills In Healthcare Romania

Cine suntem

La Skills in Healthcare imbinam expertiza noastra din domeniul farmaceutic si experienta comerciala cu informatii specializate din domeniul sanatatii pentru a oferi servicii inovative si proiecte speciale clientilor nostri. Misiunea noastra este aceea de a contribui la o mai buna eficienta a afacerii, atat in ceea ce priveste producatorii cat si farmaciile si la maximizarea vanzarilor de produse care fac parte din proiectele noastre.

 

Ce facem

  • Dezvoltare si protectie de brand;
  • Training pe produs si arie terapeutica POS;
  • Strategie de brand;
  • Suport acordat in cazul pierderii exclusivitatii; suport pentru noi lansari;
  • Sell-in, Sell-out;
  • Analiza date; Sistemede evaluare.

Oferim de asemenea, servicii de marketing, de merchandising si design de farmacie care sa ii ajute pe clientii nostri in obtinerea unor rezultate cat mai aproape de asteptarile pe care le au si in cresterea profitului.

 

Echipa noastra

Ne mandrim cu o echipa de profesionisti buni si cu calitatea serviciilor pe care o ofera clientilor nostri. Abordarea profesionista a serviciilor oferite de Skills in Healthcare asigura o eficienta ridicata a proceselor de vanzari pentru producatorii de medicamente si brandurile acestora. Intelegem ca nevoile clientilor nostri sunt in permanenta schimbare, de aceea suntem flexibili in a ne adapta si a schimba strategia atunci cand este nevoie. La Skills in Healthcare Romania colegii din Divizia de Teren, cei din Departamentul Telesales, precum si colegii de la Markefarm formeaza o echipa puternica care are ca scop sa genereze rezultate excelente, atat pentru producatori, cat si pentru farmacii.

 

Date de contact

SKILLS IN HEALTHCARE ROMANIA
Str. Amilcar C Sandulescu nr7, sector 6, Bucuresti
+(40) 021 407.77.11
office@alliance-healthcare.ro